pixel
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel
pixel

pixel

Zakaj bott oprema


Razlogi za bott vario opremo za potujoče delavnice!

 

 Varnost potnikov
bott v sodelovanju z avtomobilsko industrijo, tehničnimi pregledi TÜV in drugimi nevtralnimi inštitutu redno izvaja teste trka v skladu z aktualnimi smernicami. Neodvisni strokovnjaki redno testirajo stopnjo varnosti.
 

 Modularna sestava
bott vario zahvaljujoč edinstveni modularni sestavi in tehničnim lastnostim nudi idealno osnovo za opremo potujoče delavnice, ki je popolnoma prilagojena vašim potrebam.
 

 Povečana učinkovitost
Preglednost in red zagotavljata učinkovitost vašega dela. Čas iskanja orodja in škoda nastala pri transportu se znatno znižata.
 

 Prilagodljivost in mobilnost
Moduli za urejanje orodja, ki jih lahko snamete ali demontirate, povečajo prilagodljivost servisnih del neposredno pri stranki.
 

 Možna obremenitev in stabilnost
Inteligentna mešanica materialov iz jeklene pločevine in aluminija in najmodernejše tehnike izdelave zagotavljajo stabilnost, trdnost in dolgo življenjsko dobo. Hkrati omogočajo izjemno majhno lastno težo opreme.

 Varnost ljudi in zaščita materiala
Skrbno zasnovana konstrukcija in obdelava površin, robov in vogalov skupaj s kakovostno izdelavo zagotavljajo visoko stopnjo varnosti pri delu in varujejo tovor.
 

 Privlačen izgled
Urejen izgled in preglednost bosta pri strankah naredila dober vtis. Oblika bott vario opreme je znak profesionalnosti in pravih vrednost.
 

 Amortizacija
Oprema za potujočo delavnico se amortizira v zelo kratkem času in jo lahko s pomočjo modularnega sistema kadarkoli spreminjate, dopolnjujete ali na novo oblikujete.
 

 

pixel
pixel