pixel
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel
pixel

pixel

Testirana varnost


 

Kombinacija materialov


bott vario pri sestavi posameznih delov stavi na inteligentno kombinacijo materialov. Izjemno trdno, prašno lakirano, železno jeklo, eloksiran aluminij in visoko kakovostna plastična masa.
S kombinacijo teh materialov zagotavlja visoko varnost in stabilnost ob minimalni lastni teži opreme.

Ta filozofija občutno zmanjša samo težo opreme, a vseeno zagotavlja neomejeno zaščito za vse potnike. Poleg pasivne varnosti v nujnih primerih pa ta način izdelave dobro vpliva tudi na vašo aktivno varnost.

  

 

Test trka za dokazano varnost


Ali bott vario dinamično prestreže energijo? Ali naložen tovor z maso ca. 500 kg ostane na svojem mestu? Ali lahko oprema ekstremne sile, zaradi katerih se posamezni deli le-te načrtovano preoblikujejo, kot so to predvideli oblikovalci bott vario, uspešno absorbira?

Nato se preveri, ali to, kar so inženirji bott-a v internih laboratorijih testirali s pomočjo testov tresenja in obremenitve, poskusov natezne trdnosti in iztrganja, velja tudi v tej ekstremni situaciji.

 

Zelo realistično se izvede simulacija trka vozila pri hitrosti 50 km/h. To je enako dvajsetkratnemu gravitacijskemu pospešku v 30 milisekundah, kar predpostavlja smernica ECE R44.

Varnost je dokazana. Opravljeni testi trka dokazujejo, da se voznik in sovoznik lahko zaneseta na opremo za potujočo delavnico bott vario.

 

pixel
pixel