pixel
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel
pixel

pixel

Pregled

perfo – pravi original

Red na delovnem mestu, hiter dostop in pregledna razporeditev orodja so nepogrešljivi za učinkovito in gospodarno delo - in za perfo izdelke proizvajalca bott že od nekdaj nekaj samoumevnega.

Zapri pogled

Standardizirajte red in živite 5s metodo.

Lepo, da imamo na voljo bott perfo z vsestranskimi možnostmi uporabe za katero koli delovno mesto. Ta izdelek vam nudi najboljše pogoje za standardizacijo. Barvni sistemi, folije in sistem označevanja so dodatni potenciali sistema, ki pripomorejo k temu, da ustvarjen red postane standard.

perfo v praksi

Red na delovnem mestu, hiter dostop in pregledna razporeditev orodja so nepogrešljivi za učinkovito in gospodarno delo - in za perfo proizvajalca bott že od nekdaj nekaj samoumevnega.

Zapri pogled

Zanesljivo v vsaki situaciji.

Profesionalno delo pomeni, da je tudi v kritičnih situacijah vse na svojem mestu. Ravno pri bolj zapletenih procesih pride do tega, da mora tudi okolje, kjer delamo, odigrati svojo vlogo. V teh trenutkih vam perfo zagotavlja zanesljivost in varnost.

 

 

Lepo, da imamo na voljo bott perfo z vsestranskimi možnostmi uporabe za katero koli delovno mesto v celotnem podjetju. Kajti nič ni bolj potrebno za vaš uspešen posel kot enotno, ustaljeno in predvidljivo okolje.pixel
pixel