pixel
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel
pixel

pixel
Prva stranDodatna ponudbaGPS navigacija Garmin

GPS navigacija Garmin

Garmin DriveSmart™ 60LMT-D

Napredna navigacijska naprava s pametnimi funkcijami

  • Svetla 6,0-palčna navigacijska naprava GPS z zaslonom, ki omogoča dvojno usmerjenost in povečevanje s približevanjem prstov
  • Podrobni zemljevidi regije Evropa z brezplačnimi doživljenjskimi¹ posodobitvami in digitalne prometne informacije², najhitrejša rešitev za prometne informacije, ki je na voljo pri Garminu
  • Brezplačna storitev Garmin DIGITAL Traffic prek radia DAB – Garminova najboljša rešitev za prometne informacije je na voljo takoj, ko napravo vzamete iz škatle
  • Prostoročno klicanje Bluetooth®³ in glasovno upravljanje navigacije (samo pri modelu za celotno Evropo)
  • Opozorila za voznika za boljšo obveščenost o razmerah, med drugim o nevarnih ovinkih, območjih šol, spremembah omejitev hitrosti in drugih okoliščinah pred vami
  • S prilagodljivimi obvestili pametnega telefona4 lahko prikažete klice, besedilna sporočila in opozorila drugih programov na zaslonu navigacijske naprave

 

Koristna opozorila za voznika na vsakodnevni vožnji na delo

Navigacijska naprava Garmin DriveSmart GPS z opozorili za voznika spodbuja varnejšo vožnjo in izboljšuje obveščenost o razmerah. Vključuje opozorila o ostrih ovinkih, spremembah omejitev hitrosti, železniških prehodih, prehodih za živali in drugih okoliščinah. Poleg tega vas naprava Garmin DriveSmart obvesti, ko v enosmerni ulici vozite v napačni smeri, in opozarja na območja šol v bližini. Prejemajte opozorila o bližnjih prometnih kamerah za preprečevanje vožnje pri rdeči luči in prehitre vožnje5 ter bodite pripravljeni na nenadno zaustavitev prometa z opozorili o prometnih zastojih pred vami6. Za daljše vožnje opozorilo o utrujenosti7 po večurni vožnji predlaga premore in počivališča, ki so pred vami. S funkcijo Pred vami si lahko preprosto ogledate kraje, ki so pred vami, in mejnike na načrtovani poti, kot so meje, ne da bi zaprli zemljevid.

 

 

 

Pogovarjajte se z napravo Garmin DriveSmart

Navigacijsko napravo Garmin DriveSmart lahko priročno upravljate s svojim glasom. Upravljajte napravo Garmin DriveSmart z glasom, medtem ko imate roke varno na volanu (samo pri modelu za celotno Evropo).

 

Številne pametne funkcije

Za prostoročno klicanje in prikazovanje pametnih obvestil na zaslonu napravo Garmin DriveSmart sinhronizirajte z napravo, ki omogoča povezavo Bluetooth, kot je pametni telefon. Prejemajte klice, besedilna sporočila in opomnike koledarja, ne da bi spustili volan zaradi telefona. Ostanite osredotočeni na vožnjo, hkrati pa ostanite povezani s prilagodljivimi pametnimi obvestili, ki se priročno prikažejo na zaslonu navigacijske naprave.

 

Za informacije v realnem času, kot so vremenske in prometne razmere, prenesite program za mobilne naprave Smartphone Link8, ki poveže navigacijsko napravo Garmin DriveSmart GPS z združljivim pametnim telefonom.

 

 

Preprosta navigacija v zapletenih križiščih

Aktivno usmerjanje po pasovih z glasovnimi pozivi vas pripravi na samozavestno vožnjo skozi izvoze in križišča. Med približevanjem animirani model s puščicami živih barv označi ustrezni pas za načrtovano pot. Pogled križišč Bird’s Eye zagotavlja podroben pogled križišč kot od zgoraj navzdol. Poleg tega pogled križišč photoReal realistično prikazuje križišča na načrtovani poti, vključno z okoliško pokrajino.

 

 

Naše najboljše rešitve za prometne informacije

Storitev Garmin Digital Traffic prek radia DAB je Garminova najboljša rešitev "vstavi in poženi" za prometne informacije. Storitev Digital Traffic je hitra in brezplačna² –do izteka življenjske dobe naprave. Prejemajte posodobitve prometnih informacij celo vsakih 60 sekund. Poleg tega ima storitev Digital Traffic veliko območje pokritosti, ki vključuje avtoceste ter glavne in manj pomembne ceste povsod, kjer to potrebujete*. Storitev Digital Traffic aktivirate z glasom, zato se odziva na govorjene zahteve (samo pri modelu za celotno Evropo). Ponudi lahko podrobnosti o razmerah, na primer, kako dolgo zamudo v minutah lahko pričakujete in ali so na voljo obvozi. Prepričate se lahko tudi, ali ste na najhitrejši načrtovani poti. Prometne informacije so na voljo neposredno v napravi takoj, ko napravo vzamete iz škatle.

 

Vodenje s prepoznavnimi znamenitostmi

Naprava Garmin DriveSmart na novo opredeljuje “govorjeno usmerjanje zavoj za zavojem” s funkcijo Garmin Real Directions™, lahko razumljivim usmerjanjem med vožnjo, ki vas kot prijatelj vodi s pomočjo prepoznavnih znamenitosti, stavb in semaforjev (npr. “Za rdečo stavbo zavijte desno” ali “Za restavracijo McDonalds zavijte levo”). V njej je prednaloženih več milijonov novih in priljubljenih krajev iz storitve Foursquare®.

 

Najdite natanko tisti kraj, kamor želite priti

Funkcija Direct Access poenostavlja navigacijo do izbranih zapletenih ciljev, kot so letališča in nakupovalna središča, tako da poišče mesto znotraj večje lokacije. Pri navigaciji do nakupovalnega središča vam Direct Access ponudi dodatne informacije o lokaciji določenih trgovin v njem. Na primer “Prihajate v nakupovalno središče City Park. Big Bang je v pritličju stavbe”.

 

Preprostejše in hitrejše iskanje

Garmin DriveSmart ima polje za iskanje, s katerim lahko preprosto poiščete naslove in več milijonov destinacij. Preprosto vnesite kategorijo (kot je “pizza”), celoten naslov ali lastno ime (“Starbucks”), naprava Garmin DriveSmart pa hitro vrne rezultate. V primeru napačnega črkovanja naprava Garmin DriveSmart prikaže več rezultatov iskanja, ki zvenijo podobno temu, kar ste vnesli.

 

Vožnji dodajte kamero

Za celovito navigacijsko rešitev lahko napravo Garmin DriveSmart združite z brezžično vzvratno kamero BC™ 30 (na prodaj posebej; priporočamo, da namestitev izvede strokovnjak). Po vzpostavitvi povezave lahko pri vzvratni vožnji na zaslonu naprave Garmin DriveSmart zlahka vidite vozila, pešce in druge ovire. Če prevažate dojenčka ali malčka, vožnji dodajte Garminovo kamero babyCam™. Kamera babyCam je otroški videomonitor v vozilu, ki “na zahtevo” priročno omogoči ogled potnika na zadnjem sedežu na zaslonu navigacijske naprave.

 

OBVESTILO: uporaba kamer je v nekaterih državah regulirana ali prepovedana. Vaša odgovornost je, da poznate in upoštevate veljavne zakone in pravice do zasebnosti v zvezi z uporabo teh naprav na območjih, na katerih nameravate uporabljati kamero.

 

Upravljanje naprave na enem mestu

Za posodabljanje naprave Garmin DriveSmart uporabljajte program Garmin Express™. S programom Garmin Express zlahka posodabljate zemljevide in programsko opremo, prenašate priljubljene v naprave in iz njih ter nameščate brezplačna vozila in glasove po meri.

 

Kakovost podatkov zemljevida lahko močno vpliva na to, ali boste našli cilj ali pa se boste izgubili. Z visokokakovostnimi zemljevidnimi podatki HERE vam naprava Garmin zagotavlja potrebne informacije, ko jih najbolj potrebujete, in zmanjša stres med vožnjo, saj se izogne zastojem in skrajša čas, ki ga preživite v avtomobilu.

 

pixel
pixel