Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

service

Servisne delavnice za motorna vozila in motorje 

Oprema za servisne delavnice za motorna vozila in motorje

Pregledna razporeditev in hiter dostop do orodja sta za ekonomično delo nepogrešljiva. Pri izboljšanju učinkovitosti v vaši delavnici vam lahko pomagamo. Z opremo cubio bo v vaši delavnici zavladal red. Neprekinjen cubio dizajn in vsi dobavljivi sistemi delavniške opreme poskrbijo za lepo in kakovostno podobo. 

Linija izdelkov cubio Service razpolaga z moduli, ki smo jih razvili posebej za avtomobilske delavnice. Sem spadajo enote za doziranje olja, zraka in vode ter odlaganje materialov, ki so primerni za ponovno uporabo. Površine in materiali so seveda odporni na bencin.

Naše storitve zajemajo analizo, načrtovanje, izdelavo in vgradnjo delavniške opreme. Z delavniško opremo sledimo cilju najboljše podpore pri vašem ustvarjanju vrednosti.

 

  Kliknite na ogled kataloga

 

En sistem – neskončno možnosti

Delavniške mize cubio so na voljo v izvedbi s kolesci ali brez, kar omogoča mobilno in fleksibilno delo v vaši delavnici. Poleg tega lahko sistem delavniških miz natančno prilagodite vašim potrebam. Pri delovnih površinah lahko izbirate med izvedbo iz bukovega lesa ali bukve multipleks. 

Tudi sistemske omarice cubio in cubio predalnike lahko konfigurirate glede na vaša potrebe. Razdelilni elementi s predelnimi in natičnimi stenami poskrbijo red v predalih, perforirane plošče pa s svojimi držali za organizirano in urejeno razporeditev vašega orodja.