Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Rešitve za različne panoge

 

PANOŽNE REŠITVE

Pri načrtovanju lahko s pridom izkoriščamo naše dolgoletne izkušnje. Z veseljem vam ponudimo ugodno standardno opremo za vozila za vse panoge in obrti. Na primer za vodovodarje, monterje ogrevalnih in klimatskih naprav, električarje, živinozdravnike, kovače, merjevce, mizarje, dimnikarje, čistilne servise, gasilna vozila, policijska vozila, vozila drugih upravnih organov, vozila komunalnih služb in drugih službenih vozil, slikopleskarje, tesarje, krovce in številne druge obrtnike.

 

Oprema vozila za električarje, vodovodarje, inštalaterje klimatskih in ogrevalnih naprav, slikopleskarje in druge obrtnike

Pregled varnosti

Terja vaša obrt od vašega transportnega vozila prav vse? Mora biti vozilo robustno in trpežno? Torej potrebujete tudi opremo prvovrstne kakovosti, ki zdrži vso življenjsko dobo vozila? Potem ste na pravem mestu. Za vas pripravimo individualno ponudbo opreme za vozilo bott vario3, ki je odlično prilagojena vašim potrebam. Poleg tega vam posredujemo uporabne nasvete v zvezi z opremo vašega vozila. Opremo konfiguriramo individualno glede na vaše potrebe, tako da se optimalno prilega vaši obrti ali dejavnosti.

 

Mobilna delavnica

Alternativno lahko pri individualnem konfiguriranju opreme izberete tudi elemente iz našega atraktivnega modulnega sistema. Pri standardnih modulih smo uporabili naše dolgoletne izkušnje. Standardna oprema je zelo uporabna in na voljo po atraktivnih cenah. Oprema je proizvedena iz aluminija, zato je lahka in hkrati robustna ter trpežna.

 

Pri nas ne poskrbimo le za nadgradnjo vašega vozila. Poskrbimo za vse, kar je povezano z opremljanjem vašega vozila, tako da se lahko vi posvetite svoji obrti. Oprema vozila bott vario3 ponuja najboljše pogoje za dovršeno upravljanje kakovosti v obrtnih dejavnostih.

 

Premišljeno do zadnje podrobnosti

Prostor v vašem transportnem vozilu lahko z opremo za vozila bott vario3 organizirate na idealen način. Oprema poskrbi za preglednost in udoben dostop do orodja. Na ta način lahko optimizirate procese vašega dela in poskrbite za to, da bo zavarovanje tovora postalo samoumevno. 

Oprema za vozila za serviserje 

Vse na dosegu roke 

Vaši kupci so pri kakovosti vašega dela zelo zahtevni. Potrošniška družba pričakuje danes od poprodajnih aktivnosti in servisa zelo visok nivo. Da bi lahko te visoke zahteve izpolnili, potrebujete pravo opremo. Oprema za vozilo bott vario3 za servisna vozila vam pomaga pri hitri in čisti izvedbi naročil. Z našo kakovostno opremo pustite dober vtis pri kupcu in si na ta način ustvarite najboljšo reklamo.

 

Prednost urejenega servisnega vozila je v tem, da omogoča hitro in učinkovito izvedbo del. To motivira tudi vaše zaposlene. Delavniška oprema bott vario3  v transportnem vozilu obsega številne predale in kovčke. V njih lahko sistematično in varno shranite veliko orodja in drobnega materiala, tako da vam bo vse hitro pri roki.

 

Preglednost v vašem servisnem vozilu

Lahka in robustna konstrukcija opreme za vozilo bott vario3 poskrbi za optimalno razmerje med stabilnostjo in lastno težo. Naš razvojni oddelek posveča veliko pozornosti trpežnosti in vzdržljivosti naših proizvodov. Oprema za vozilo bott vario3 ponuja največji možni izkoristek servisnega vozila, saj z njo izkoristimo prav vsak kotiček. Številni inovativni elementi za zavarovanje tovora so enostavni za uporabo.

Z opremo bott vario3 poskrbite za pasivno varnost v cestnem prometu – tako za voznika kot za druge udeležence v prometu in za tovor. V sodelovanju z avtomobilsko industrijo in združenjem TÜV redno izvajamo teste trkov in varnosti. Vsi produkti bott vario izpolnjujejo aktualne varnostne smernice cestnega prometa kot je npr. normativ ECE R44.

Že dolgo delamo z roko v roki z obrtniki, flotami, lizingodajalci in proizvajalci avtomobilov. Pri tem smo pridobili ustrezne izkušnje na področju nadgradnje vozil in celotnega postopka. Na podlagi teh izkušenj lahko skupaj z vami konfiguriramo idealno opremo za vaše servisno vozilo. Oprema vsebuje primerne regalne sisteme za vaše delo. Ne glede na to, ali potrebujete le oblogo za nakladalni prostor ali obsežno nadgradnjo z našimi delavniškimi regali.

Pri Bottu tako zagotavljamo, da se notranje obloge in optimalno razporejen prostor za shranjevanje orodja odlično prilegajo želenemu namenu. Z opremo bott vario3 prejmete veliko več kot le enostavni regal za dostavna vozila. Z našim regalnim sistemom za servisna vozila lahko vašo opremo v transportnem vozilu razporedite tako, da bistveno izboljšate vaše procese in učinkovitost pri delu. Opremo za vozilo sestavimo glede na vaše potrebe.

Ne glede na to, ali želite opremo za vozilo kupiti ali najeti, z veseljem vam svetujemo v zvezi s stroški. Z našimi storitvami vam pomagamo pri izbiri opreme za vozilo, tako da se lahko vi posvetite vašim vsakodnevnim opravilom in delu. Skupaj bomo našli primerno rešitev za vas.

 

Premišljeno do zadnje podrobnosti

Imate čisto posebne zahteve? 

 

POSEBNE NADGRADNJE, Individualne rešitve 

Standardne rešitve lahko ponudi vsak – pri nas pa so vam na voljo tudi čisto posebne rešitve. Ne glede na posebne zahteve pri opremi gospodarskih vozil v vaši panogi vam pri nas vedno z veseljem pripravimo individualne in fleksibilne rešitve nadgradenj in vam strokovno svetujemo tudi na področju primernih rešitev zavarovanja tovora.  

Izbira je vaša 

Razpolagamo z veliko izkušnjami na področju posebnih nadgradenj, na primer v popolnoma različnih disciplinah moto športa, visokogorskih kolesarskih dirk in številnih drugih neobičajnih uporab. Ni pomembno, ali potrebujete enostavne regale za transportno vozilo ali individualne panožne rešitve. Pri vaših načrtih vas podpiramo, skupaj z vami oblikujemo idealno opremo in vam pripravimo ponudbo po meri.

 

Posebne nadgradnje vedno načrtujemo skupaj z vami. Svetujemo vam in skupaj z vami oblikujemo optimalno rešite, tako da se lahko vi osredotočite na svoje delo in ga učinkovito izvedete. Pri nas se posvetimo željam kupcev. Po potrebi za vas izdelamo tudi opremo po meri, tako da lahko vaše orodje varno in dobro dostopno shranite. Omare, delovne plošče in sisteme za vzpostavitev reda oblikujemo popolnoma po vaših željah. 

Premišljeno do zadnje podrobnosti