Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Parkirni senzorji

Varnejše in bolj enostavno parkiranje

Današnji avtomobili so narejeni tako, da je preglednost vozila pri vzvratni vožnji zelo majhna. Težave največkrat nastanejo pri parkiranju vozila. 

Ob uporabi parkirnih senzorjev je parkiranje hitrejše, varnejše in bolj enostavno.

Ne moremo vam zagotoviti nepopraskanih odbijačev, lahko pa vas z zvočnimi signali opozorimo na približevanje oviram. Tako boste vedeli, kdaj je treba pritisniti zavoro, in nikoli več ne bo prepozno.

Parkirni senzorji ESP 4006FD spredaj

Model EPS4006FD vsebuje štiri senzorje, ki se lahko vgradijo v vsako vozilo, tudi v vozila, ki imajo kovinske odbijače (možnost vgradnje z možnostjo vklopa in izklopa senzorjev preko hitrosti vozila ali preko stikala).

Parkirni senzorji EPS 4006D zadaj

Model EPS4006D vsebuje štiri senzorje, ki se lahko vgradijo v vsako vozilo, tudi v vozila, ki imajo kovinske odbijače.

Parkirni senzorji EPS 8008W

Parkirni senzorji spredaj in zadaj z zaslonom


Komplet parkirnih senzorjev EPS 8008W vsebuje 8 senzorjev, 4 za sprednji in 4 za zadnji odbijač, zaslon s prikazom delovanja vsakega senzorja posebej, 2 kos vodotesni centralni enoti, ki se ju vgradi v vsak odbijač, nastavke za ravno ali kotno vgradnjo, vse skupaj je možno predhodno pobarvati v barvo odbijača.

 

Ta sistem odlikuje malo povezovalnih žic, ker komunikacijski podatki med obema centralama in zaslonom potekajo po radijski (brezžični) povezavi. Vgradnja brezžičnega sistema zahteva minimalen poseg v vozilo.

 

Komplet sestavljajo visoko kakovostni elementi, ki z digitalnim delovanjem zagotavljajo tehnično dovršeno delovanje in so resničen pripomoček pri parkiranju.