Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

avero ESD montaža

Zavarujte občutljive izdelke

S svojim sistemom delovnih mest avero ponuja Bott avero sistem tudi v ESD izvedbi. Pri obdelavi mikroelektronskih komponent so danes delovna mesta z neprekinjenimi prevodnimi površinami na številnih področjih ročne montaže nepogrešljiva. Varujejo pred nekontroliranim elektrostatičnim razelektrenjem in s tem pred nevidnimi poškodbami v notranjosti sestavnih delov. Vsi Bott ESD izdelki ustrezajo standardu IEC 61340-5-1. 

Bott ugotovi, kakšne so vaše individualne potrebe, vam svetuje v zvezi s konceptom vaših delovnih mest in opremo načrtuje skupaj z vami in to v tridimenzionalni obliki. Za vas poskrbi tudi po dobavi, saj omogoča s svojo modularno konstrukcijo tudi naknadne fleksibilne prilagoditve ali razširitve.

 

 

En sistem – neskončno možnosti

Avero skrbi za učinkovitost pri ročni montaži in vam pri tem pomaga uresničevati najvišje proizvodne kakovostne zahteve.

V sistemu delovnih mest ESD je vse orodje in so vse naprave povezane med seboj prek prevodnih površin in komponent. 

Vsi Bott ESD izdelki ustrezajo standardu IEC 61340-5-1. Hiter materialni tok in kratki pripravljalni časi omogočajo enostavno postavitev. Avero tako izpolnjuje zahteve stalnega izboljševanja procesov in stalnih sprememb moderne proizvodnje.