Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Perforirane plošče

Obešanje s kljukicami

Perforirane plošče bott poskrbijo za učinkovitost in red na delovnem mestu. Sistematično razporejeno orodje in drobni material zagotavljata hiter dostop. Perforirane plošče ponujajo enoten sistem s številnimi različnimi kljukicami in držali za orodje.

 

 

Zlasti so perforirane plošče primerne za vgradnjo na steno ali na delavniško mizo.  Prostostoječe perforirane plošče perfo Racks in perfo Mobile nudijo številne možnosti fleksibilnega razporejanja orodja in materiala. Nadalje je mogoče perforirane plošče ali plošče z utori namestiti na cubio omare in delavniške vozičke. V bott vario opremi za vozilo je raster za perforirane plošče standardno na voljo na vseh stranskih elementih. Dodatno pa lahko z rasterjem za perforirane plošče opremimo tudi stenske obloge in predelne stene v vozilih.

 

En sistem – neskončno možnosti

Na perforirane plošče in plošče z utori lahko namestite raznolika držala za orodje: odlagalne police, odlagalne zaboje, obešala, dvojne kljuke, žičnate košare, kljuke, magnetna držala, držala za papirnate rolice, držala za cevi, držala za orodje ali vpenjala za orodje. Program zaokrožajo različni sortimenti držal.