Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

OPREMA ZA DELOVNA MESTA

Avero, sistem za delovna mesta ročne montaže 3.0

 

Dejavniki uspeha za ustvarjanje vrednosti pri ročni montaži so se spremenili. avero temelji na rezultatih analize teh vidikov. Odločilnega pomena za razvoj je bila osredotočenost na uresničevanje in izvedbo inovativnih principov izdelave in na notranje logistične koncepte. Spoznanja ergonomije so razvoj opreme avero navdihnila tako kot tudi ideja, da bi delovno mesto z njegovimi procesi prilagodljivo povezali na informacijsko okolje uporabnika.

Oblikovana s temi načeli združuje oprema avero vaš sistem proizvodnje, delovna mesta montaže in informacijske sisteme v celoto in na ta način pomaga ustvarjati novo dobo ročne montaže. Ročna montaža 3.0.

 

 Katalog Avero  >>>

 
 

avero

Z opremo avero poskrbite za učinkovitost, ergonomijo in varnost vaših delovnih mest.

avero montažne linije

Naša avero montažna delovna mesto omogočajo izvedbo posameznih delovnih mest in sestavljanje proizvodnih linij. 

avero ESD montaža

S svojim sistemom delovnih mest avero ponuja Bott avero sistem tudi v ESD izvedbi.

Avero, sistem za delovna mesta ročne montaže 3.0
 

 

Dobrodošli pri ročni montaži 3.0 

S pojmom Ročna montaža 3.0 bott definira dopolnjujoč sistem proizvodnje, delovnega mesta za montažo in informacijskih sistemov. Ta celostno vpliva na aktualne teme, kot so možnost prilagajanja v podjetju, sposobnost konkurenčnosti na globalnem trgu, ter priprava na demografsko spreminjanje v prihodnosti.

V tem je Ročna montaža 3.0 drugačna od prejšnjih dob, ki jih bott definira kot:

Ročna montaža 1.0: montaža na delovni mizi in celična proizvodnja, pred industrijsko revolucijo.

Ročna montaža 2.0: tekoča proizvodnja z veriženjem posameznih delovnih mest.

Ročna montaža 2.5: konfiguracija delovnih mest v montaži po principu Lean proizvodnje.

 

 

Avero in orodja proizvodne informacijske tehnologije 

Ko gre za Pick-to-Light sisteme, interaktivno vodenje delavcev, kontrolo kakovosti, dokumentiranje na liniji ali povezovanje s sistemom blagovnega gospodarstva: delovno mesto spremenijo v sprejemnika podatkov, mesto zapisovanja in dokumentiranja podatkov s številnimi končnimi napravami in vmesniki. Tako orodja proizvodne informacijske tehnologije potrebujejo le enostavno adaptacijo na montažno delovno mesto.

avero oprema se predstavlja z inovativnimi sestavnimi deli Ročne montaže 3.0 in je ponosna na to, da je prva in posebej zasnovana oprema za to obdobje. 

 

Avero in njena sposobnost adaptacije 

Odločilen pomen za dodano vrednost avero opreme je njen modularni princip. Modularnost opreme avero se ne konča, z njo postane oprema odprt sistem. Z njeno pomočjo lahko orodja, naprave in informacijske komponente popolnoma prilagodite dani situaciji.

Samostojna delovna mesta, delovna mesta za več ljudi, montažne in transportne linije ali mobilni sistemi so konfigurirani iz le nekaj sestavnih delov. Izjemna tehnika povezovanja avero opreme omogoča kombinacijo serijskih delov iz jekla s sestavnimi deli iz aluminijastih profilov ter enostavno namestitev vaše opreme.

Posamezni deli bott opreme avero in cubio pripomorejo k standardizaciji vašega delovnega mesta. Enoten sistem zapiranja nudi še večje udobje. Tako s klasičnim cubioKey ali elektronskim cubioPIN lahko avero brez težav vključite v sistem zapiranja vaše bott opreme za delavnice. bott perfo vam zagotavlja red na delovnem mestu. Njegove elemente perforiranih sten in držal za orodja lahko vključite v modularni sistem avero opreme delovnih mest.  

 
Avero in njena sposobnost adaptacije

 

Avero in principi proizvodnih sistemov 

Kdor želi skrajšati procese, potrebuje poleg strateškega načrtovanja tudi prilagodljive rešitve za izvedbo svojega načrta. avero je sožitje teh dejavnikov za uspeh. Cilj njenega razvoja je, da povečamo učinkovitost in zagotovimo prvovrstne rezultate. Rešitve za izvedbo tega 5s principa so ravno tako rezultati komponent, ki zagotavljajo prilagodljiv tok materiala ali kratek čas priprave. Njen modularni princip daje opremi avero najboljše pogoje za uveljavitev standardiziranega sistema.

 
Avero in principi proizvodnih sistemov
  

Z Avero ste najboljše opremljeni za ESD zaščito 

Avero delovna mesta so v osnovi sestavljena iz prevodnih površin in veznih elementov. Tako jih lahko kadarkoli nadgradite v delovna mesta z ESD zaščito z le nekaj dopolnitvami: avero je najbolje opremljen za različne vrste uporabe, ne glede na to, kaj nam prinaša prihodnost.

Z avero opremo bott nudi ESD zaščito za celotno verigo pretoka materiala iz ene roke: od svetovanja do dobave opreme z ESD zaščito, ter izdelavo prevzemnih, kontrolnih poročil in revizij. Danes ali jutri, avero zagotavlja ESD zaščito na celotni črti.

 
Z avero ste najboljše opremljeni za ESD zaščito
  
 

Avero za trajnosten odnos do telesa in duha 

Z nastavljivimi višinami, nagibnimi, vrtljivimi in preklopnimi elementi, z lučkami in drugimi elementi avero poskrbi za tekoče delovne procese. Opcijsko vodenje delavcev zagotavlja delo brez stresa, saj pojasnjuje vsebine dela glede na kvalifikacijo delavca.

Poleg funkcionalnih karakteristik so osnova za dobro počutje delavcev tudi ergonomski vidiki, ki jih je potrebno upoštevati pri načrtovanju. Povečano območje delovanja in vsestranske delovne naloge krepijo motivacijo. Oblikovanje prijetne atmosfere najbolje dopolnjujejo dobri delovni pogoji. 

 
Avero za trajnosten odnos do telesa in duha
 
  

Avero, kajti edina stalnica so spremembe 

Ne glede na to, ali vas vodijo KAIZEN metoda, KVP delavnice ali kratki življenjski cikli izdelka, želja po spremembah je v vsakem podjetju stalnica. avero s svojimi edinstvenimi profili izvrstno izpolnjuje željo po prilagodljivosti montažnega delovnega mesta.

Premikanje polic, pri katerem ne potrebujete orodja, ter drugi lahki sestavni deli so standard. Pri vijačnih spojih svoje prave prednosti pokažejo krilne luknje. Tako je montaža s kletkastimi maticami zelo enostavno, saj se dobro prilegajo. Ta tehnika povezovanja združuje tudi jeklene sestavne dele z aluminijastimi profili. Tako avero postane pravi hibridni sistem. Oprema avero ima neskončen potencial, saj lahko združujete prilagodljive, modularne komponente iz jekla z individualno izdelanimi sestavljivimi aluminijastimi profili.

 
Avero, kajti edina stalnica so spremembe
 
  

Avero, ko je uspeh v polnem teku 

Čas poti pri delu, transport, zaloge, premikanje in čakanje spadajo k znanstveno definiranim načinom izgub pri proizvodnji. Njim je namenjena posebna pozornost pri načrtovanju procesov in sredstev, saj se v njih skriva velik potencial, ki določa gospodarnost in uspeh.

Ko gre za Chaku-Chaku proizvodnjo ali One-piece-flow, ni pomembno kateri filozofiji želite slediti, avero nudi pravo opremo. Krogle, koluta in valji zanesljivo transportirajo izdelke in material do želenega mesta. Z njimi so avero sistemska delovna mesta zagotovilo za učinkovit pretok materiala, lahko v obliki transportne linije, izločevalne linije ali FIFO regalov.

 
Avero, ko je uspeh v polnem teku
  
 

Avero in Chip Line, sistem aluminijastih profilov 

Edinstvena tehnika avero povezovanja s kletkastimi maticami, ki se dobro usidrajo v krilne luknje, omogočajo enostavno kombinacijo avero serijskih delov iz jekla s sistemi Chipline aluminijastih profilov.

 

 

To sistemskim delovnim mestom proizvajalca bott daje brezmejen potencial za individualno oblikovanje. Delež Chipline profilov se razlikuje glede na tehnično potrebo ali željo kupca.

 

 
Avero in Chip Line, sistem aluminijastih profilov