Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

avero montažne linije

Delo z asistenčnimi sistemi

Naša avero montažna delovna mesta omogočajo izvedbo posameznih delovnih mest in sestavljanje proizvodnih linij. Prek valjčnih transportnih trakov potujejo obdelovanci od ene do druge delovne postaje. Nespremenjena visoka kakovost proizvodnje je tako zagotovljena vse od  komisioniranja sestavnih delov do pregleda obdelovancev. Vozički in FIFO regali zagotavljajo neprekinjeno dostavo in hitro dovajanje materialov na linijo.

Skupaj z našim poslovnim partnerjem, podjetjem Armbruster Engineering, lahko v svoj delovni proces integrirate posebej za vas koncipirano opremo in vanjo vključite potrebno orodje in stroje. Komisioniranje prek Pick-by-Light in navodila v pametnih očalih posredujejo delavcem na primer navodila za delo. Ali prek Headset po Pick-by-Voice. Delavec potrdi izvedeni delovni korak z govornim vnosom. Sistem pa ob odvzemu obdelovanca z zvokom potrdi prevzem obdelovanca.

 

En sistem – neskončno možnosti

S perforiranimi ploščami z držali za orodje ter Bott zabojčki lahko na avero delovnih mestih učinkovito in urejeno razvrstite orodje in material. Posamezne postaje proizvodne linije lahko opremite ergonomsko optimalno. Obdelovanci potujejo po valjčnem transportnem traku. 

Vozički in FIFO regali omogočajo optimalno dovajanje materialov. Vse od komisioniranja sestavnih delov pa vse do pregleda obdelovanca lahko z avero sistemom zagotovite ohranjanje enake proizvodne kakovosti.

 

 

Galerija