Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Zaboji

Za odlično razporejen drobni material

 

BottBox je nagrajena inovacija podjetja Bott: omogoča razporeditev drobnega materiala in praktičen dostop do njega. Ta produkt je Bott razvil tako za industrijsko rabo, delavnice kot tudi servisna vozila.

Okence na zabojih bottBox lahko odstranite ali potisnete nazaj. Na ta način lahko ploščica dozira drobni material. Do materiala tako enostavno dostopate s sprednje strani zaboja bottBox.  Zaboji bottBox kot oprijemalna čaša. Z barvnimi sponkami na sprednji strani, ki omogočajo sistematično razporeditev zabojev bottBox v regalu. Zaboje bottBox lahko označite tudi na hrbtni strani. Na voljo so kot pregledni zaboji za shranjevanje ali zaboji za material.

 

Tako se zaboji bottBox prilegajo tako cubio sistemu omar, bott vario opremi za vozila kot tudi avero sistemu za opremo delovnih mest. Zaboj bottBox je bil zaradi inovativnih lastnosti in izjemnega produktnega dizajna leta 2015 nagrajen z nagrado iF Design Award in Red Dot Award.

 

En sistem – neskončno možnosti

Zaboji bottBox so idealni za vzpostavitev reda in ohranjanje pregleda nad drobnim materialom. Z njimi lahko sistematično in pregledno shranite vijake, matice, podložke in drug potrošni material.

Lahko jih uporabite kot zaboje za material, zaboje za pregledno shranjevanje ali oprijemalne čaše. Z obsežno ponudbo pribora kot so pokrovi ali predelne stene so zaboji bottBox zelo vsestranski. Leta 2015 je bil ta edinstveni produktni dizajn nagrajen z nagradama RedDot Award in F Design Award.