Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Pregled - Cubio

Cubio, oprema za delavnice s sistemom

 

Odlična organizacija prostora za shranjevanje je primarni cilj pri uporabi opreme za delavnice. Pri tem pa imajo profesionalni uporabniki zelo individualne zahteve - seveda, njihovo vsakodnevno okolje mora biti natančno prilagojeno posameznemu delovnemu procesu.

cubio omare s predali, delovne mize in sistemske omare s svojim edinstvenim modularnim načinom postanejo učinkovita rešitev za vas. Zanesljivost delovanja in najvišjo mero udobja dopolnjujejo še druge prednosti za uporabnika. Lastnosti s katerimi bo cubio kos vsem vašim vsestranskim nalogam. Privlačna in pregledna oblika cubio opreme ter enotne sistemske mere so atributi, ki dajejo celotni opremi za delavnice enotno podobo - in to neodvisno od vaših individualnih prilagoditev.

KATALOG CUBIO, oprema za delavnice >>>

 

 

Ureditev s sistemom

 

Tako nudi cubio material za razporejanje in sistem za označevanje odlično osnovo za profesionalno organizacijo delovnega mesta. Ko gre za majhne dele ali merilne inštrumente v vložnih koritih, zabojčkih za majhne dele, na posebnih držalih, med prilagodljivimi stenskimi oblogami in stenami za ločevanje ali na individualno izdelanih penastih vložkih - vsak vaš pripomoček bo našel svoje mesto in zaščito.

 

Najvišje zahteve

 

Tako cubio pri funkcionalnih sestavnih delih uporablja najnovejšo tehnologijo. Vodila za težja bremena s tihim zapiranjem, hidravlična nastavitev višine pri delovnih mizah ali sistemi ključavnic z zamenljivim jedrom, s katerimi lahko poljubno podeljujete pravico do dostopa. Vse to je le nekaj primerov uporabe najnovejših tehnologij.

 

Modularni princip 

 

Tako bo vsak kos pohištva vaše opreme za delavnice pravi unikat, odlično prilagojen svojemu namenu. 

Na začetku ali kdaj kasneje, modularni sistem omogoča prilagoditev opreme na spreminjajoče se potrebe in na proračun, ki je v danem trenutku na voljo.

 

Cubio v praksi

 

Prihodnost prinaša spremembe. cubio živi z vami naprej.

Vedno bolj natančni in dodelani logistični koncepti ter omejevanje nepotrebne porabe postavljajo konvencionalno opremo za delavnice pod vprašaj.

Kajti če želimo zadostiti principu modularne sestave, mora biti organizacija prostora za shranjevanje natančno prilagojena individualnim nalogam posameznih kosov pohištva; tudi procesi pri delu se spreminjajo. To zahteva v prihodnosti več prilagodljivosti celotne opreme. cubio je bil zasnovan posebej za te zahteve in je tako odlična izbira za prihodnost. 

 

Kombinirajte družine izdelkov in izkoristite sinergijo.

Da bi s konfiguracijo opreme nastala tudi želena uporabna vrednost, bott vsako opremo načrtuje individualno. Navadno pri tem nastanejo rešitve iz več različnih družin izdelkov. Dobro, da lahko cubio enostavno kombinirate z APS, perfo ali s Chipline.

 

Za standard v celotnem podjetju.

 Tako kot so vsestranski posamezni kosi pohištva, so vsestranski tudi njihovi načini uporabe. Edinstvena modularnost opreme cubio nudi pravo konfiguracijo za prav vsak način uporabe. Trpežna in stabilna kakovost te opreme predstavlja trajno rešitev za delavnice v proizvodnji in montaži.

Zahvaljujoč sveži podobi je cubio oprema primerna tudi za opremljanje tehničnih pisarn. 

 

Učenje razumevanja vrednot se začne pri spoznavanju dnevnega okolja.

Opis poklica se spreminja skupaj z razvojem tehnologij. Vendar eno ostaja enako - na začetku vsake poklicne poti mora biti solidna izobrazba.

S svojo trpežno izvedbo so njeni elementi še posebej primerni za tiste, ki se izobražujejo. Tako je cubio oprema odličen spremljevalec pri vstopu na poklicno pot. Trdna konstrukcija opreme zagotavlja dolgotrajno uporabo vaše investicije.  Uporaba natančno dodelanih funkcij še utrjuje ozaveščenost mladih zaposlenih o kakovosti. Oblika opreme za delavnice cubio daje občutek ugodja in krepi vrednote, ki so pomembne za jutrišnji dan.

 

Cubio v servisni delavnici

 

Novi koncepti blagovnih znamk in servisnih storitev postavljajo visoke zahteve pri oblikovanju delavnic. Rastoča konkurenca vsakodnevno postavlja servisna podjetja pred nove zahteve, še posebej pri ekonomičnem načrtovanju delovnih mest.

Za stranke bott opreme je uspešno izpolnjevanje teh zahtev obvezno - za bott predstavlja to pravi izziv!

Kot rezultat navdušenja, s katerim se bott posveča tem temam, vsakodnevno nastajajo nove rešitve.  Vedno večji nabor konceptov, ki so prilagojeni posamezni panogi, so osnova za sveže ideje in profesionalnost pri uresničevanju. 

 KATALOG CUBIO, oprema za delavnice >>>

Fotogalerija

VIDEO POSNETKI

Rešitve za proizvodnjo