Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Rešitve za vaše vozilo

Oprema za vozilo, ki zdrži

Na voljo smo vam v vaši bližini. Skupaj z vami poskrbijo za načrtovanje individualne opreme vašega vozila. Zanesljivo opremimo notranjost vozila katerekoli blagovne znamke. Naši strokovnjaki poskrbijo za največjo varnost v prometu. Vgradnja in pritrditev na karoserijo poskrbita za optimalno porazdelitev in prestrezanje sil. Oprema za vozilo je izdelana iz aluminija in dopolnjena s posameznimi elementi iz umetne mase. Tako smo poskrbeli za majhno težo pri največji trdnsti.

Oprema za vozilo izpolnjuje zahteve relevantnih predpisov varovanja tovora, redno pa jo preverjamo tudi na testih trkov. Tako so lahko naši kupci prepričani, da bo pri nezgodi vse ostalo na svojem mestu. 

 

Izkušeno in varno na poti

Naša prednost je individualna in profesionalna ponudba, ki je popolnoma prilagojena vašim potrebam. Pri nas najdete opremo za vozilo, ki je optimalno prilagojena vaši dejavnosti.

Stremimo k temu, da je vaša varnost v kritičnih prometnih situacijah vedno na prvem mestu in da boste z našo opremo dolgo časa zadovoljni in da boste lahko učinkovito delali. Na področju opreme za vozil imamo dolgoletne izkušnje: ne le od devetdesetih let naprej, ko smo na trg postavili bott vario sistem, ampak že mnogo let prej, ko smo izdelovali opremo za vozila betra.