Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Izdelki


Nič ni tako razburljivo kot delo v servisnih, montažnih in storitvenih dejavnostih. Presenečenja so tu na dnevnem redu.

Pri izpolnjevanju vaših nalog sta potrebni visoka stopnja ustvarjalnosti in profesionalizma. Biti kar najbolje pripravljen na vse morebitne nenačrtovane situacije pomeni, da imate na voljo pravo orodje, ustrezen material in prave nadomestne dele. Če povzamemo – oprema mora biti brezhibna!

Bott vario je zahvaljujoč svoji modularni sestavi učinkovita rešitev. Zanesljivost opreme in visoka stopnja udobja uporabe še dopolnjujeta koristne lastnosti, ki so uporabniku v zadovoljstvo. Lastnosti, ki vaše servisno vozilo odlično pripravijo na izzive delovnega dne.

Bott Vario – ime za urejeno potujočo delavnico

  • Individualno načrtovanje in konfiguracija za brezhibno načrtovanje uporabnega programa, popolnoma v skladu z vašimi potrebami.
  • Haptična varnost zahvaljujoč kakovostni izdelavi in izvedenemu testu trka po ECE R44, saj je vaša varnost na prvem mestu.
  • Inteligentna kombinacija materialov in doslednost pri izdelavi sestavnih delov, za zmanjšanje lastne teže opreme.
  • Brezkompromisna stabilnost in trdnost, za dolgo življenjsko dobo.
  • Zahvaljujoč dizajnu opreme bott vario bo vaše delovno okolje postalo prijetno in vam hkrati zagotovilo samozavesten nastop pri stranki.

Vgradni moduli

Hitro alternativo načrtovanju posamezne opreme po potrebah določene stranke predstavljajo standardni moduli in moduli z dvojnim dnom prtljažnika.

Rešitve za različne panoge

Ne glede na to, ali se ukvarjate z obrtniško, komunalno ali servisno dejavnostjo, bott vario za vse nudi pravo opremo za potujočo delavnico, ki jo potrebujete za uspešno delo.

Dodatna oprema

Bogata izbira dodatne opreme za bott vario opremo za potujoče delavnice vam bo še dodatno olajšala vsakdanje delo.

Zakaj Bott vario oprema?

Razlogi za bott vario opremo za potujoče delavnice!