Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Transportna vozila

Odlično transportno vozilo 

 

Transportna vozila so zelo vsestranska. Kot zaprta dostavna vozila, vozila s prtljažnim prostorom ali kesonom – možnosti individualne uporabe skoraj nimajo omejitev. Pri tem morajo biti vedno optimalno opremljena kot gospodarska vozila. Ne glede na namen predelave vašega dostavnega vozila v servisno vozilo: za vsako profesionalno posredovanje najdemo primerno rešitev. Ni treba imeti vedno kamiona, da bi lahko zagotovili dovolj prostora v mobilni delavnici.

 

Dostavna vozila so preteklost, danes gre za servisna vozila

Nadgradnja vašega transportnega vozila z bott vario3 opremo za vozilo omogoča ekonomično vsakodnevno delo z vašim servisnim vozilom. Orodje in material lahko z bott vario 3 opremo za vozilo v vašem transportnem vozilu shranite tako, da lahko  hitro in udobno dostopate do njega.

Oprema za vozilo bott vario3 ponuja v vozilu tudi veliko prednosti pri varovanju tovora. Opremljena je s številnimi točkami za pritrditev napenjalnih trakov. Za nas je pomembno, da ste na poti vedno varni. 

 

Pri načrtovanju in vgradnji notranje opreme za vaše dostavno vozilo vam bo z veseljem pomagal prodajni partner bott v vaši bližini. Medtem, ko naši strokovnjaki poskrbijo za predelavo, se lahko vi posvetite vaši obrti.

 

Premišljeno do najmanjše podrobnosti