Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Mala dostavna vozila

Kompaktno dostavno vozilo

Mala dostava vozila so še posebej idealna za mestni promet. Kompaktne dimenzije kombiniranih vozil in malih transportnih vozil so odlične pri vožnji po mestu, saj omogočajo okretnost in potrebujejo manj prostora pri parkiranju. Kljub kompaktnemu dizajnu je v malih dostavnih vozilih na voljo veliko prostora za nakladanje, hkrati pa nudijo tovrstna vozila tudi dovolj varnosti. Odvisno od prilegajoče se opreme za vozila. 

Mala transportna vozila dopuščajo obsežen doklad in so dovolj nosilna za hitro posredovanje v urbanem okolju. Z majhno poraba goriva in kljub temu dovolj veliko prostornino za nakladanje so mala dostavna vozila, med katerimi so tudi vozila s kesonom, pravi vsestranski pomočnik. Predelava tovrstnih vozil v servisna vozila je tako se posebej primerna za obrtnike in servisna podjetja.

Ker spadajo kompaktna transportna vozila v kategorijo gospodarski vozil z do 3,5 ton dovoljenje skupne teže, veljajo za osebna vozila in jih lahko vozite z vozniškim izpitom B kategorije. Mala transportna vozila so poleg tega okolju prijazna, saj je mogoče njihovo porabo goriva primerjati z osebnimi vozili.

 

Pokažite pravo velikost

Mala transportna vozila so za obrtnike cenovno in ekonomsko zanimiva. Kdor primerja različne vrste transportnih vozil, lahko hitro najde primerno rešitev. Vedno pogosteje so v uporabi tudi električna mala transportna vozila. Primerno bott vario3 opremo za vozila lahko izberete za vse običajne modele in proizvajalce vozil.

Po želji lahko nakladalno površino razširimo na še eno raven. Naša podtalna rešitev obsega dvojno dno, pod katerim se nahajajo predali. Do vsebine lahko na ta način udobno dostopate z zunanje strani. Obloga nakladalnega prostora pa varuje notranjost vašega vozila in dolgoročno ohranja njegovo vrednost. Pritrdilne letvice na stranskih stenah predstavljajo številne možnosti za pritrditev tovora.

Več o opremi za vozilo, ki je na voljo, lahko najdete v našem katalogu.

Varnost opreme za vozilo bott vario3 redno preverjamo na preizkusih trčenj. Lahko ste prepričani, da bo tudi v nesreči vse ostalo na svojem mestu. Naša oprema za vozilo izpolnjuje veljavne predpise pritrjevanja tovor.

Opremo za vozilo vgradijo in pritrdijo na karoserijo vašega malega transportnega vozila za to usposobljeni in certificirani strokovnjaki. Centrifugalne sile, ki nastajajo pri nenadnem zaviranju, se optimalno porazdelijo in ublažijo. Vse ostane na svojem mestu in je tudi po ekstremni obremenitvi brez težav dostopno. Moduli opreme za vozilo so izdelani iz aluminija in posameznih elementov iz lahke umetne mase. Oprema je zato sama po sebi zelo lahka, hkrati pa zagotavlja največjo trdnost.

Poiščite prodajnega partnerja podjetja Bott v vaši bližini. Svetoval vam bo, katera oprema je za vas najbolj primerna!

 

 

Kupiti ali najeti?

Koncept in načrt za vašo bott vario3 opremo za vozilo pripravimo natančno po vaših predstavah in željah. Sem spada tudi dobro premišljena in učinkovit vgradnja. Poskrbimo za izvedbo vseh korakov, tako da imate pri nakupu opreme za vozilo čim manjše stroške. Ne glede na to, ali želite opremo za vozilo financirati na lastne ali tuje stroške, spremljamo vas na vsakem koraku nakupa.

Stroški nabave se skozi življenjsko dobo opreme za vozilo povrnejo. Ali boste izbrali ugodnejši najem ali nakup, je popolnoma vaša odločitev.. Če uporabljate malo transportno vozilo kot vozilo na lizing, lahko opremo za vozilo vključimo tudi v najem. Skupaj z vašim prodajalcem avtomobilov poskrbimo za celoten postopek, tako da praktično nimate nobenega dela s tem.