Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Svetovanje / načrtovanje

Učinkovita raba prostora, stabilnost, dolga življenjska doba, varnost in majhna lastna teža so pri izbiri za pravo opremo za potujočo delavnico odločilnega pomena. Te lastnosti pridejo do izraza šele, če jih upoštevamo že pri načrtovanju in jih pri tem uskladimo.

Varnost se začne že z mislijo, kje v vozilu je najbolj smiselno natovorjen določen tovor z različnimi težami. Učinkovito uporabo prostora dosežemo tako, da se zavedamo tega, kako pogosto dostopamo do določenega materiala ali orodja. Specifične potrebe posamezne stroke in potrebe posamezne stranke lahko najdejo svoje idealne rešitve le v primeru, da jih upoštevamo že v samem začetku načrtovanja posamezne potujoče delavnice.

Bott Vario zahvaljujoč svoji modularni sestavi in tehničnim rešitvam nudi odlično osnovo za potujočo delavnico, ki je natančno prilagojena vašim potrebam. Strokovni servisni partnerji bott-a bodo za vas pripravili individualno ustrezno rešitev. Po posvetovanju z vami in po končani natančni analizi potreb vam bomo izdelali ponudbo s 3D risbami za lažjo vizualizacijo. Že takoj na začetku svetovanja pa vam bomo prve ideje pokazali s pomočjo naših razstavnih vozil.