Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Kovčki

Vedno na dosegu

Servisni kovčki Systainer³ so več kot le zaboji z orodjem. Univerzalni profesionalni kovček z orodjem je sistemski sestavni del tako pri regalih v bott vario3 opremi za transportna vozila kot tudi v delavnici ali na gradbišču.

Bott je skupaj s kooperantoma Festool in TANOS razvil nov sistem kovčkov Systainer³, ki uporabnikom v obrtni in servisni dejavnosti olajša vsakodnevno delo. Kot proizvajalec kovčkov smo pri razvoju stkali prav vse naše izkušnje.V servisnem kovčku Systainer³ lahko urejeno shranite vse naprave, orodje in potrošni material in ga odlično integrirate v bott vario3 opremo za vozilo. Za našim sistemom za ureditev je vse hitro na dosegu. Praktična T-Loc ključavnica pa omogoča udobno in varno nalaganje kovčkov enega na drugega. Sprednjo stran lahko označite tudi z nalepkami.

Novi kovček za drobni material iz programa izdelkov Systainer³ , imenovan Organizer, ima prozoren pokrov. Primerne vijake in matice lahko najdete v trenutku. Kovček lahko opremimo tudi z zabojčki za drobni material. Organizer je na voljo  v dveh različnih širinah. Obe različici kovčka, tako kovček za orodje Systainer³ kot Organizer imata integrirana izvlečna vodila, ki so kompatibilna z bott vario3 opremo za vozila. Sistem za ureditev lahko enostavno, hitro in varno namestite v vaš regal.

En sistem – neskončno možnosti

Z enotnim sistemom kovčkov Systainer³ lahko vse shraniti na čistem mestu in odlično razporedite – tako v delavnici kot tudi v vozilu. Obsežen program kovčkov Systainer³ dopolnjujejo številni dodatki za transport in obsežen pribor. V kombinaciji z delovno ploščo in vozičkom pa postanejo kovčki za orodje Systainer³ prava mobilna in premična delavniška miza. Profesionalna rešitev za vašo obrt.

Kovčki Systainer³ so izdelani iz trpežne umetne mase. Na voljo sta dve različni širini in šest višin. Trije najbolj ploski kovčki razpolagajo tudi z zložljivim ročajem na sprednji strani.

Univerzalni sistem Systainer³ zajema vgradnjo servisnega kovčka, kovčka za montažo, kovčka s priborom, kovčka z orodjem in kovčka za električno orodje v bott vario3 opremo za vozilo.

Številni, različni predalčki, vložki in penaste obloge oblikujejo notranjost kovčkov Systainer³, na primer z vložkom za silikonske kartuše.

Izvlečna vodila bott vario3 opreme za vozilo so primerna tako da Systainer³ kot tudi za robustni kovinski kovček varioCase. Ta je na voljo tako v izvedbi iz aluminija kot tudi iz jeklene pločevine. Pri kakovostnih aluminijastih kovčkih varioCase lahko izberete prazen ali s priborom kot so zaboji ali predelne stene, napolnjen kovček. Prazni kovinski kovčki se z ustreznimi pregradami prilegajo vašim individualnim potrebam za shranjevanje opreme. V opremi za vozila je Systainer³ na izvlečnih vodilih perfektno integriran v omaro – pravi sistem za urejanje, prilagojen vašim potrebam.