Poslovna cona A 49
Šenčur
4208
Slovenija
info@bott.si

Vozila s kesonom

Rešitve za vozila s kesonom, pickupe in osebna vozila

Kdor vozi transportno vozilo z odprto nakladalno površino, zelo dobro izzive, ki so lahko povezani z varnim pritrjevanjem tovora in opreme. Z nadgradnjo za vozila s kesonom bottTainer vam ponujamo uporabni pripomoček. Kakovostni transportni keson za lahka transportna vozila poskrbi za odlično organiziranost v prostoru za shranjevanje. Keson poskrbi v vozilu s kesonom za dober pregled nad orodjem in drobnim materialom – tako kot keson pri enojni voznikovi kabini kot tudi pri dvojni voznikovi kabini.

 

 

 

Pregledna razporeditev

Robustna okvirna konstrukcija daje zabojniku stabilnost. Stranske elemente in dno orodnega zaboja proizvaja bott iz vzdržljive, cinkane jeklene pločevine, ki še dodatno ojača robove. Zaščita pred brizgajočo vodo poskrbi za to, da ostane vsebina v zabojniku za shranjevanje suha. Z dvotočkovnim zapiranjem je transportni zabojnik varno zaprt. Oprema bottTainer je primerna tako za vaše vozilo s kesonom kot tudi za pickupe. Gre za ravno prav velik zabojnik za orodje, primeren za vozila s kesonom.

 

 

Bott ponuja praktične pripomočke za zavarovanje tovora na vašem vozilu s kesonom, na primer vzdržljivo tkanino za zavarovanje tovora. Ta ščiti vaš tovor na odprtem vozilu s kesonom bistveno bolje kot običajne mreže z velikimi zankami. Razvili smo izjemno robustno ponjavo, ki dobro zadrži fin pesek ali zelene odpadke. Majhni in lahki predmeti ostanejo tako tudi pri močnem pihanju ali zaviranju varno na nakladalni površini. Bott tkanina ima poleg tega tudi to prednost, da z zunanje strani ni mogoče videti, kaj se skriva pod njo. Tako učinkovito ščiti vaše vozilo s kesonom pred krajo.

 

 

Premišljeno do najmanjše podrobnosti

Vgradno podnožje ponuja v obrtnikov v pickupih veliko prostora za shranjevanje. Veliki popolnoma izvlečni predali omogočajo udobno dostopanje do materiala, saj se vam ni treba nagibati v vozilo. S to odlično nadgradnjo za servisna vozila lahko tudi na najmanjšem prostoru enostavno vzpostavite red in organizacijo, ne glede na trdo streho ali ne.

Velik tovor lahko pritrdite na zgornjem delu vgradnega podnožja. Robustna talna plošča iz lesa je opremljena s površino, ki ne drsi. Dodatno lahko nanjo pritrdite pribor kot so letvice za zavarovanje tovora in popolnoma izvlečne police. Vgradno podnožje bott omogoča individualno opremljanje s predali, Euro zabojniki ali odlagalnimi policami. Vsestranska porazdelitev predalov ustvari pregleden red.

 

Spletni katalog

Oprema za vozilo bott vario omogoča ekonomično vsakodnevno delo z vašim servisnim vozilom. Orodje in material lahko z bott vario 3 opremo za vozilo v vašem transportnem vozilu shranite tako, da lahko  hitro in udobno dostopate do njega.