pixel
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel
pixel

pixel

Servisna delavnica

cubio, oprema za delavnice za servis vozil

Na odlično kakovost servisnih storitev vpliva veliko dejavnikov.

Zapri pogled

Vaša strokovna usposobljenost je za stranke ključnega pomena. Za vaše profesionalno delo lahko cubio oprema za delavnice ustvari najboljše pogoje. Red, čistoča in učinkovitost bodo s cubio opremo postali samoumevni. To so glavni dejavniki za vaš uspeh in utrjujejo zaupanje strank v vaše storitve.

Ustvarite si servisni svet, ki bo naredil vtis

Servis, ki ga lahko pokažete.

Zapri pogled

Veliko se jih trudi pridobiti stranke, vendar le redkim uspe, da jih zadržijo. Tako je večkrat v ospredju tudi to, kako boste oblikovali prodajne prostore. Vendar kaj lahko stranka pričakuje za vrati, ki vodijo v delavnico, ko se vrne?

Delavnica, ki je opremljena s cubio opremo, postane razstavna soba in vaš servis stranki pričara nepozabno doživetje.  S poudarkom na redu in s pridihom domačnosti cubio oprema poudarja kakovost vaših storitev ter vrednote vaših zaposlenih.

cubio tam, kjer je strast

Ambient za strasti vseh vrst.

Zapri pogled

Za nekatere predstavljajo uporabna sredstva orodje za izpolnjevanje določenih namenov, drugi v njih najdejo navdušenje in strast.  Neodvisno od vrednot, ki jih njihovi lastniki imajo, avtomobili potrebujejo enako mero skrbnega vzdrževanja in nege, tako kot tudi druga vozila za prosti čas in moto šport.

cubio oprema za motorna vozila je natančno prilagojena poteku servisnih aktivnosti. Za njo se skrivajo funkcije, ki učinkovito delo samo še bolj odlikujejo. Navzven lahko vidite organiziran red, vaši delavnici pa podari vzdušje, ki godi vsakemu vozilu.

Ko cubio razdeli prostor

Odlična oblika v vseh pogledih.

Zapri pogled

Osnovna naloga opreme za delavnice je, da zagotovi prostor za orodje in material. cubio je poleg tega izjemno primeren tudi za porazdelitev površine v prostoru.

S pomočjo lepo oblikovane konstrukcije omar se vam odprejo vidne površine na vse strani, ki jih cubio krasi tudi s kosi samostojno stoječega pohištva.  Moduli z visokimi omarami so stabilni, samonosilni elementi. Tako jih lahko prosto razporedite, neodvisno od postavitve sten v prostoru.

Površine delavnic lahko s cubio opremo optično in funkcionalno povsem individualno razdelite in strukturirate.

cubio specifično za posamezne panoge

Združitve funkcij.

Zapri pogled

Tako vsestranske kot je vaša obrt, tako posebne so tudi funkcionalne zahteve vaše opreme. Zato ima linija cubio module in karakteristike, ki smo jih razvili posebej za servisne delavnice za servis vozil. Elementi za odvzem olja, zraka in vode ali za shranjevanje snovi, ki jih lahko ponovno uporabite, so prav tako specifični kot površine in materiali, ki so odporni na bencin.

Katere koli module in funkcije izberete, vsi imajo skupno točko:  vključeni so v enotno oblikovano, celostno podobo opreme.

Osnova za učinkovito delo

Odpravite nepotrebno zapravljanje.

Zapri pogled

Kdor želi stopnjevati svojo učinkovitost, mora odpraviti nepotrebno zapravljanje. S svojo prilagodljivo organizacijo prostora, preglednimi razporeditvami predalov in dobro vidnemu sistemu napisov cubio skrajša čas, ko iščete stvari po delavnici. Red postane standard. Skrajšajo se časi hoje po delavnici tudi na ta način, da je oskrba z oljem, zrakom in vodo zagotovljena pri vsaki servisni celici. Dolge proge naj opravljajo le vozila vaših strank.

Zaustavitveni boksi

Ko šteje vsaka sekunda.

Zapri pogled

Situacije ekstrema poznajo materiali in ljudje v dirkalnem športu. S ciljem biti vedno na vrhu, vozniki in tehnika dosega nemogoče stvari.

Za preseganje ultimativnih meja so potrebne vrhunske zmogljivosti, tudi ekipe ob dirkalni progi in njene opreme. Točen servis med najkrajšimi zaustavitvami pomeni: "vsak gib mora biti premišljen do zadnjega". V teh trenutkih cubio zagotavlja zanesljivost in natančnost pri zagotavljanju "pribora za nujne primere".pixel
pixel